Gebruik van deze website

Voor de website van Mozaiek Bewindvoeringen gelden algemene voorwaarden. Gebruikt u (informatie van) deze website? Dan kent u deze voorwaarden en bent u het eens met deze voorwaarden.

 

Wat als u informatie wilt gebruiken

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website juist en actueel is. Toch kan het gebeuren dat informatie niet meer klopt als u dit leest. Bedenk daarom: wat u op deze website leest, geeft u geen rechten. Ook is het geen vervanging van goed advies. Zet dus alleen stappen op basis van deze informatie als u daar goed advies bij kreeg.

Als u deze informatie wel zonder advies gebruikt, weet dan dat u dit op eigen risico doet. En dat u dus ook zelf verantwoordelijk bent voor (gevolgen van) keuzes die u maakt met deze informatie.

 

Werkt de website?

We doen ons best om de site altijd goed te laten werken. Toch kan het gebeuren dat de site even niet werkt. Of niet goed werkt.

 

Hyperlinks & verwijzingen

Op deze website verwijzen we geregeld naar informatie van anderen. Dat doen we in de tekst en via (hyper)links. Goed om te weten: wij controleren deze informatie niet. Daarom zijn we ook niet aansprakelijk voor die informatie.

Ja, ik wil graag in contact komen