Klachtenregeling

Als u klachten heeft over uw bewindvoerder en u komt er samen niet uit, dan kunt u schriftelijk een klacht indienen. Deze klacht kunt u sturen naar:

Mozaiek Bewindvoeringen B.V.
t.a.v. de Directie, Postbus 3210, 5902 RE Venlo.

Vermeld duidelijk op de linkerbovenhoek van de envelop “Klacht”. Uw klacht wordt dan vertrouwelijk door de Directie in behandeling genomen. Indien u van mening bent dat uw klacht niet correct wordt afgehandeld, kunt u in beroep gaan bij de branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders BPBI. Dit is het hoogste orgaan in de klachtenprocedure en zal, na onderling overleg, een onpartijdige beslissing nemen, waaraan zowel de klager als Mozaiek zich zullen moeten houden.

 

Algemene voorwaarden

Gebruik van deze website

Voor de website van Mozaiek Bewindvoeringen gelden algemene voorwaarden. Gebruikt u (informatie van) deze website? Dan kent u deze voorwaarden en bent u het eens met deze voorwaarden.

 

Wat als u informatie wilt gebruiken

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website juist is, en bij de tijd. Toch kan het gebeuren dat informatie niet meer klopt als u dit leest. Bedenk daarom: wat u op deze website leest, geeft u geen rechten. Ook is het geen vervanging van goed advies. Zet dus alleen stappen op basis van deze informatie als u daar goed advies bij kreeg. Als u deze informatie wel zonder advies gebruikt, weet dan dat u dit op eigen risico doet. En dat u dus ook zelf verantwoordelijk bent voor (gevolgen van) keuzes die u maakt met deze informatie.

 

Werkt de website?

We doen ons best om de site altijd goed te laten werken. Toch kan het gebeuren dat de site even niet werkt. Of niet goed werkt.

 

Hyperlinks & verwijzingen

Op deze website verwijzen we geregeld naar informatie van anderen. Dat doen we in de tekst en via (hyper)links. Goed om te weten: wij controleren deze informatie niet. Daarom zijn we ook niet aansprakelijk voor die informatie.

 

Privacyverklaring

Uw privégegevens beschermd

U vraagt informatie op bij Mozaïek Bewindvoeringen. Of u krijgt begeleiding van ons, op het gebied van geld, zorg en andere zaken. Op welke manier u ook contact met ons hebt, al uw gegevens behandelen we met de grootste zorg. Dat doen we volgens de wet AVG (over gegevensbescherming). Hieronder ontdekt u hoe we u verder beschermen. Dit noemen we een privacyverklaring. Deze privacyverklaring geldt voor Mozaiek Bewindvoeringen BV. Hiermee laten wij zien op welke manier wij elke dag omgaan met uw persoonsgegevens en privacy.

 

Persoonsgegevens die we verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat de rechtbank u onder bewind stelde of omdat u gebruikmaakt van budgetbeheer.

Deze persoonsgegevens verwerken wij:

  • Naam, geslacht, geboortedatum
  • Adresgegevens
  • E-mailadres en telefoonnummer
  • BSN
  • Gegevens over wat er aan geld bij u binnenkomt (inkomen) en uitgaat (uitgaven)
  • Bankrekeningen
  • Andere gegevens die gaan over uw financiële zaken

 

Waarom verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat de wet dit van ons vraag bij bewind. Bij budgetbeheer verwerken wij uw persoonsgegevens volgens de overeenkomst die we met u sluiten. Wij doen dit zodat u goede diensten ontvangt en wij het werk rondom uw bewind goed kunnen doen.

 

Alleen doorgeven met toestemming

Soms delen we uw gegevens met mensen/partijen die we nodig hebben om het verplichte deel van ons werk goed te doen. Verder delen we informatie over u alleen met anderen als u dat goed vindt. Deze anderen zijn bijvoorbeeld: gemeenten, schuldeisers, uitkeringsinstanties of het Bureau KredietRegistratie. Wij geven uw gegevens niet zomaar aan anderen.

 

Welke rechten hebt u?

U hebt het recht om uw gegevens te bekijken en te veranderen. Maak hiervoor een afspraak met ons. In dit gesprek beantwoorden we ook graag al uw vragen. U mag geen gegevens van anderen bekijken; daarom willen we dat u bewijst wie u bent via een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

 

Klachten & contact

Hebt u vragen of klachten over hoe we uw persoonsgegevens verwerken? Wij waarderen het als u dan contact met ons opneemt. Ga hiervoor naar de contactpagina.

Ja, ik wil graag in contact komen